Madridista

 
 

Spillerudtalelser: 2 store Real Madrid-helte i drømmeland

Vinícius og Joselu var to af hovedpersonerne i 2-1-sejren over Bayern München i går aftes. Vinícius med sin fantastiske præstation og Joselu med sine to sene mål. Her følger de to heltes udtalelser efter kampen.

 

Vinícius
Vinícius blev kåret til kampens spiller efter slutfløjtet, og her udtalte brasilianeren:
- Jeg er så stolt over at bære denne trøje og være i stand til at spille så ofte på dette stadion. Dette er Real Madrid, vi giver aldrig op. Vi tror altid på os selv, og vi ved, at fansene støtter os. Det skete igen, og nu går vi efter den 15. Champions League. Når vi spiller hjemme, føles det som om, at vi kan alt. Vores familier er her, vi føler sammenholdet på holdet, og det kommer altid til at gøre forskellen.

Om holdets teamwork:
- Jeg siger altid, at vi vil vinde, koste hvad det koste vil. Hvis jeg skal falde tilbage og forsvare for at hjælpe mit hold med at vinde, så gør jeg det. Det samme gælder Bellingham og Rodrygo. Det er os, der skal score målene, men vi tilpasser os for at nå endnu en finale, præcis som vi gjort i alle kampe for at komme hertil.

Om Real Madrid:
- Jeg er privilegeret med at kunne spille alle kampe i denne trøje. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse at spille fodbold og især hos Real Madrid. Jeg kommer fra São Gonçalo i Brasilien i den anden ende af verden. Folk har det med ikke at komme væk derovre, og at være i stand til at komme ud og skabe historie med dette hold, med min familie i nærheden, og disse fans, som elsker mig så meget… alt jeg gør, er for dem.

Joselu
Den 34-årige angriber blev spurgt ind til, hvordan det er at være en helt, og her svarede han:
- Helt? Jeg betragter mig som én af mange. Hele holdet har haft et utroligt år på alle måder. Vi er kommet ind til denne sæson i utrolig form. Aftenens kamp var alle dage gået hen og blevet svær, hvis det ikke var sådan i en Champions League-semifinale, kunne vi alle lige så godt tage hjem. At komme hertil efter alt det, vi har været igennem, især tidligt i denne sæson, det har været rigtig hårdt. Vi fortjener det hele.

Om målene:
- Du drømmer altid om dette, om at være her i dette øjeblik. Det første mål handlede om at være skarp, læse spillet. De var virkelig trætte på det tidspunkt, de var faldet tilbage i en dyb blok. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse at have aftenener som denne. Mine drømme er ikke så smukke som det, der skete i dag. Som angriber drømmer du om at score mål, og hvis de er som dem i aften, er det endnu bedre.

Om opskriften til sejr:
- Kampe bliver vundet med lyst og hjerte. Det sagde træneren til os før kampen. Du skal kunne vinde disse kampe med hjertet, og det har Real Madrid masser af.

Om sin egen fremtid:
- Jeg fokuserer på, hvad der skete i aften og det faktum, at vi er i Champions League-finalen, som skal spilles om tre ugers tid. Der kommer til at blive tid til at snakke om fremtiden. Jeg vil være på 100% disse kommende uger, og så må vi snakke om det.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...