Madridista

 
 

Ancelotti: Målet er at gå ind til Champions League-finalen i topform

Der var ikke rigtig noget på spil for nogle af holdene, da Granada i går tog imod Real Madrid, men det var naturligvis alligevel en tilfreds Carlo Ancelotti, der mødte pressen efter Real Madrids overbevisende 4-0-sejr.

 

Her sagde han i overordnede termer:
- Vi har det godt, for de konkurrerer alle, kæmper, viser deres kvalitet og spiller som et hold. Courtois og Militão bliver bedre, det var en god eftermiddag. Målet er at gå ind i Champions League-finalen med truppen i topform, og jeg tror, vi vil gøre netop det.

- Af de spillere, der er vendt tilbage til klubben, har Brahim naturligvis spillet en afgørende rolle som en del af truppen, men vi må ikke glemme Joselu eller Fran García, der også har gjort et fantastisk stykke arbejde. De har alle hjulpet holdet med at være i den form, vi er i på dette tidspunkt.

Om Kroos og Modric:
- De er glade for at kunne bidrage og hjælpe med at forberede frem mod finalen sammen med resten af truppen. Deres tanker er udelukkende fokuseret på at forsøge at vinde denne finale.

Om hvorvidt Courtois og Militão skal spille alle de resterende LaLiga-kampe:
- Vi vil se, om Militão kan spille dem alle, fordi han vender tilbage efter en langvarig skade, og at spille hver tredje dag er ikke let. Vi vil vurdere ham på tirsdag, og hvis han er kommet sig, vil han spille. Courtois skal have kampe i benene.

Om Arda Güler:
- Han er meget ung, og han viser, hvilket fantastisk talent han er. Han er meget effektiv foran mål. Han er et ægte naturtalent, og han gør et fremragende stykke arbejde. Det er svært at vide, hvor god han kan blive på dette tidspunkt.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...