Madridista

 
 

Florentino Pérez: Dette hold har overvundet det uvendelige

Florentino Pérez deltog i gårsdagens mesterskabsfejring og Real Madrid-præsidenten var tydeligt stolt af sit hold, hvilket han slog fast i sin tale til spillerne på Real Casa de Correos, hvor han først takkede præsidenten for Madrid-regionen, Isabel Díaz Ayuso:

- Jeg vil gerne takke præsidenten for Madrid-regionen for at modtage os med sådan en glæde. Her er liga nr. 36, som er meget speciel, fordi den er vundet med vores logos værdier. Alt, hvad vi har opnået i vores 122 år, er opnået med ydmyghed, respekt, solidaritet og rent spil. Det er svært at overkomme de udfordringer, som vi har lidt under i denne sæson og dette hold har overvundet det værste i fodbold, som er skader. Her er Militao, Courtois og Alaba, som alle har været et eksempel på overvindelse. Dette hold har overvundet en situation, der syntes uvendelig.

Og han fortsatte:
- Jeg er sikker på, at dette holds lidelser har været en motivation til overvindelse og stolthed. Dette hold har sult efter triumfer og sejre, på trods af alt hvad de har vundet. Og så har de Carlo Ancelotti, som allerede er en af de største trænere i historien.

Florentino Pérez sluttede af med ønsket om, at man snart må vende tilbage og blive modtaget af Isabel Díaz Ayuso:

- Kære præsident, vi er stolte over at bære Madrids navn over hele Spanien og hele verden. Denne by er vores udgangspunkt, her blev myten født. Vi repræsenterer tilhængere, som giver os styrke til hver kamp. Real Madrid er sådan og historien forpligter os til at vinde og i denne uge har vi set endnu en aften, som forstørrer vores legendestatus. Ingen skal være i tvivl om, at dette hold vil lægge hele deres sjæl i at vende tilbage med nr. 15.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...