Madridista

 
 

Storskærmsarrangement på Estadio Santiago Bernabéu til CL-finale

Var man ikke blandt de heldige Madridistas, som i dag sikrede sig en billet til CL-finalen på Wembley, er der fortsat mulighed for en storslået oplevelse.

Sædvanen tro åbner Estadio Santiago Bernabéu nemlig portene for et storskærmsarrangement, sådan som man har gjort i de seneste år, hvor Real Madrid har stået i CL-finalen.

Og der bliver travlhed på Estadio Santiago Bernabéu omkring CL-finalen den 1. juni, for blot få dage forinden har verdensstjernen Taylor Swift afholdt sine to koncerter i den spanske hovedstad.

Ved de tidligere finaler i 2014, 2016, 2017, 2018 og 2022 har der været gratis adgang for klubbens medlemmer, mens der var betaling på symbolske 10 € for alle andre, men det er endnu uvist om det bliver på samme betingelser denne gang.

En ting, der i hvert fald kan ændre sig, er selve storskærmsarrangementet. Her har det de foregående år været på en storskærm på selve plænen, men siden er Estadio Santiago Bernabéu blevet moderniseret og har fået en 360 grader storskærm og de kan tages i brug til arrangementet.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...