Madridista

 
 

EM-tjek: Comeback til Tchouaméni og 4 mand på bænken

Logo Realmadrid 010101

Da Ukraine i dagens tidlige EM-kamp skulle byde Slovakiet op til dans, var det som forventet uden Andriy Lunin på mål, der lavede to rædderlige og målgivende fejl i sit lands første kamp, og derfor var det først til fredagens sene kamp, at man kunne forvente Real Madrid-spillere i aktion.

Her skulle Frankrig i aktion mod Holland, og med fire Real Madrid-spillere i truppen skulle der være gode muligheder, men faktisk kom kun én af dem på banen. Det blev Aurélien Tchouaméni, der fik comeback efter sin fodskade og spillede alle 90 minutter i slutrundens første 0-0-kamp. Han gjorde det fint i den noget låste og kedelige kamp, hvor kun Dayot Upamecano overgik hans 104 afleveringer (på 107 forsøg) og 115 berøringer i alt. Nu står både Holland og Frankrig på fire point i puljen, ét point foran Østrig, og gruppevinderen findes derfor først på tirsdag.

Kylian Mbappé var som varslet ude af hele kampen grundet den næseskade, han pådrog sig i slutminutterne i den første kamp. Ferland Mendy skal fortsat håbe på, at Theo Hernández får brug for et hvil, mens Eduardo Camavinga godt kan føle sig skuffet over dels, at Didier Deschamps kun valgte at bruge to udskiftninger, og dels at han ikke var blandt indskifterne eller fundet god nok til spille fra start i stedet for Adrien Rabiot og N’Golo Kanté, der begge løste deres opgaver til UG.

Seneste artikler...