3 points og videre

Det var et Real Madrid-hold, som stillede op i den forventede opstilling med den lille ændring, at Isco gled ind i start-11'eren i stedet for Di Maria, grundet argentinerens karantænefare frem mod næste uges El Clasico. Netop Di Maria fik dog ikke lang tid udenfor, da han allerede efter 30 minutters spil blev skiftet ind for Karim Benzema, som var blevet skadet efter et sammenstød med Cristiano Ronaldo. Forhåbentlig ikke en alvorlig skade for franskmanden, som er en yderst vigtig spiller i de kommende uger.

Hele første halvleg var en forholdsvis taktisk affære, hvor ingen af holdene for alvor vovede det store og Real Madrid for alvor manglede at få styr på opspillet, som var særdeles uskarpt. Cristiano Ronaldo var den eneste som for alvor var farlig i de første 45 minutter, særligt én gang, i midten af halvlegen, lynede verdens bedste fodboldspiller, da han opdækket af tre Malaga-spillere formåede at dreje bolden ind i det lange hjørne til 0-1.

Tilbage til Isco. Spanieren med det enorme talent havde i sandhed ikke nogen stor aften på sin gamle hjemmebane. Gang på gang havde Isco det svært i kombinationsspillet og det hele kulminerede fem minutter efter pausen, da spanieren brændte en stor chance efter fremragende opspil af Di Maria. Kort tid efter blev Isco logisk nok pillet ud til fordel for Jesé, sidstnævnte formåede dog heller ikke at sætte sig igennem i den halve time.

Efterhånden som anden halvleg skred frem mistede Real Madrid mere og mere taget om kampen. Pasningerne fungerede ikke og offensiven blev mere og mere overladt til sporadiske kontraforsøg. I stedet formåede Malaga er presse de orangeklædte længere og længere tilbage på banen, her blev det til en række langskudsforsøg, indlæg og hjørnespark, men aldrig noget som for alvor satte Diego Lopez på de store prøvelser.

Til sidst havde Real Madrid et par store kontramuligheder, men heller ikke her blev det til mere og således er Ancelottis tropper tre points tættere på mesterskabet, på trods af en indsats under middel, hvor flere vigtige spillere leverede en indsats, som lod meget tilbage at ønske.

 

Kampfakta

Malaga - Real Madrid 0-1(0-1)
23. Cristiano Ronaldo

Dommer: Juan Martinez Munuera
Tilskuere: 29.265

Gule Kort: Antunes, Duda (Malaga) - Ingen (Real Madrid)
Røde Kort: Ingen

Kampens Spiller: Cristiano Ronaldo.

Kampens Badebold: Isco.

Kampens Detalje: Di Marias indlæg i slutningen af første halvleg.

Malaga: Cababallero; Angeleri(El Hamdaoui, 87.), Sergio Sanchez, Flavio, Antunes; Camacho, Tissone(Portillo, 68.), Samuel(Iakovenko, 68.), Duda, Amrabat; Santa Cruz

Real Madrid: Diego Lopez; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Xabi Alonso, Modric(Illarra, 90.), Isco(Jesé, 63.); Bale, Cristiano Ronaldo; Benzema(Di Maria, 31.)

Seneste artikler...