Madridista

EM-tjek: Ny kroatisk skuffelse og spansk EM-debutant

Logo Realmadrid 010101

Der var to Real Madrid-spillere i aktion her til aften, hvor Luka Modric med Kroatien var sekunder fra at klare sig videre fra gruppen på en andenplads, mens Joselu var en del af det spanske reservehold, der slog Albanien med 1-0.

For Modric’ vedkommende var det en skuffende aften. Igen var hverken han eller Kroatien prangende, men han var dog usvigeligt tæt på at indtage en hovedrolle, idét han få øjeblikke efter at have brændt et straffespark selv fik sparket en returbold i feltet flot op i nettaget med venstrebenet. I det 80. minut blev han pillet fra banen, og fra bænken kunne han derfor se sit land lide den grumme skæbne at indkassere et udlignende mål fra Italien i det 98. minut, hvilket betyder, at Kroatien med to point på tredjepladsen og en målscorer på minus tre er færdige ved EM.

For Spanien var hverken Dani Carvajal eller Nacho med, men Joselu fik sine første 72 minutter til EM. Han gjorde ikke det store væsen af sig med blot 23 berøringer, 14 vellykkede afleveringer og tre afslutninger, der alle var forbi mål. Joselu har dog chancen for yderligere EM-minutter, for med 1-0-sejren over Albanien vinder Spanien gruppen med maksimum point og kan nu se frem til en ottendedelsfinale mod en tre’er fra en af de andre grupper.