Madridista

 
 

Real Madrid forlænger med Antonio Pintus og Luis Llopis

Real Madrid har forlænget kontrakterne med to vigtige personer i trænerstaben, nemlig den fysiske træner Antonio Pintus og målmandstræner Luis Llopis.

De regnes som nøglepersoner i Real Madrids succes gennem de seneste år og de havde begge kontraktudløb denne sommer, men har altså nu forlænget og er en del af træner-teamet i fremtiden også. Antonio Pintus og Luis Llopis er ansat af Real Madrid og de er således ikke en direkte del af Carlo Ancelottis stab og deres fremtid i klubben er dermed sikret, uanset hvordan det måtte gå italieneren, som dog vurderes at have et ret sikkert job i klubben.

Antonio Pintus kom til Real Madrid i 2017, hvor han blev hentet af Zinedine Zidane, der kendte ham fra deres fælles tid i Juventus og det var også Zidane, der fyrede ham i 2019, da han vendte tilbage som træner, angiveligt fordi han ikke brød sig om, at Pintus fortsatte i klubben, selv om franskmanden selv stoppede. I stedet blev Grégory Dupont ansat efter at have været hos det franske landshold. Pintus vendte dog tilbage til Real Madrid i 2021, da Zidane stoppede og Ancelotti blev ansat.

Luis Llopis blev ansat i 2015 for at forstærke målmandsarbejdet i La Fábrica og det gjorde han i en sådan grad, at Arrigo Sacchi forelskede sig i hans arbejdsmetoder, som også gjorde indtryk på Zidane, der forfremmede ham til målmandstræner for førsteholdet i 2016. Zidane ønskede ham også som målmandstræner til sin anden periode som træner for Real Madrid, men på daværende tidspunkt var han målmandstræner i Real Sociedad og det var først i 2021, at han vendte tilbage til den spanske hovedstad.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...