Madridista

 
 

Østrigsk avis: Alaba måske først tilbage i 2025

Thibaut Courtois nåede at vise klassen for Real Madrid, og Éder Militão har netop været fit for fight til Copa América, men for det tredje offer for korsbåndsskadeforbandelsen er udsigterne tilsyneladende mere dystre.

I dag melder den østrigske avis Heute i hvert fald, at Real Madrid måske først kan regne med David Alaba som fodboldspiller på den anden side af årsskiftet. Avisen skriver, at Alaba, der har været afsted med det østrigske landshold som en del af trænerstaben til EM, stadig har svært ved at komme op og ned ad trapper, og at han her over 200 dage siden sin skade stadig ikke har kunnet løbe en tur. Hvilket ifølge avisen burde været muligt omkring 100 til 120 dage efter.

Historien går også på, at Real Madrid er bekendt med det faktum, at Alabas skade er mere besværlig end dem, som Courtois og Militão blev ramt af, og at man derfor er klar over, at det kommer til at tage længere tid. Ifølge klubben går det dog fortsat efter planen, og når spillerne vender tilbage fra sommerferie senere i juli, vil man evaluere og tage de nødvendige skridt.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...