Madridista

 
 

Modric er Real Madrids nye anfører: Et enormt ansvar

Luka Modric har forlænget med Real Madrid og er dermed klubbens nye anfører, og i den anledning har han taget en snak med Realmadrid TV. Her følger det vigtigste.

Om forlængelsen:
- Jeg er så glad for at have fornyet min kontrakt med Real Madrid for endnu et år. Det er specielt at kunne blive her i Real Madrid. Jeg er glad og meget stolt. Jeg vil gerne takke klubben, præsidenten og træneren for deres tillid til mig, som har gjort det muligt for mig at fortsætte i verdens bedste klub i endnu et år. Siden jeg kom hertil, er jeg vokset meget både som spiller og som person, og Real Madrid har hjulpet mig gennem hele den tid. Derfor betyder Real Madrid alt for mig og min familie. Det er vores hjem, det er sådan, vi føler det. Det betyder alt for mig.

Om at skulle bære anførerarmbindet:
- Det er et enormt ansvar. Når man ser tilbage på de kaptajner, Real Madrid har haft gennem årene, er det at få chancen for at være Real Madrid-kaptajn smukt, det er så særligt, og jeg er begejstret for at repræsentere Real Madrid som dets kaptajn.

Om sin karriere:
- Jeg havde aldrig drømt om alt det, der er sket for mig, især at have tilbragt så mange år her. Genetik spiller en rolle, og jeg er heldig i den forstand, men at træne her med så mange unge fyre, der presser dig til at arbejde hårdt, det er det, der gør dig bedre hver dag. Du har aldrig råd til at slappe af. At træne uden for Valdebebas også, jeg passer på mig selv og gør alt, hvad jeg kan, for at være på det rette niveau i min alder.

Om stemningen i omklædningsrummet:
- Det er som en familie. Vi er gode venner, og der er en fantastisk atmosfære. Det har selvfølgelig en indflydelse, men jeg ville blive i Real Madrid, fordi jeg stadig føler mig godt tilpas og tror på, at jeg stadig er i stand til at spille på højeste niveau. Jeg håber, vi kan vinde mange trofæer sammen i år.

Om Florentino Pérez:
- Han betyder så meget. Jeg er udelukkende taknemmelig over for præsidenten for alt, hvad han har gjort for mig, siden jeg ankom her. Han har hjulpet mig med at blive i Real Madrid. Han har stadig tillid til mig, og det betyder alt. Han er den bedste præsident i verden. Det, han har gjort med Real Madrid... han har taget klubben til en helt ny dimension. Jeg kan kun takke ham for alt, hvad han har gjort for mig, og alt hvad han fortsætter med at gøre.

Seneste artikler...