Madridista

 
 

Nacho i sin farveltale: Vil aldrig kunne tilbagebetale det, I har givet mig

Logo Realmadrid 010101

Efter Florentino Pérez havde udtalt nogle rørende ord i sin afsked med Nacho tidligere i dag, fik den nykårede Europamester selv ordet.

Foran præsidenten, Carlo Ancelotti og alle de andre, der var mødt op for at tage afsked med et af klubbens kæreste hjertebørn, sagde Nacho:
- Jeg vil gerne takke jer alle for at være her på en unik, svær og følelsesladet dag for mig. Jeg kunne bruge timer på at genkalde anekdoter og alle de vidunderlige ting, der er sket for mig her, men jeg vil hellere fokusere på, hvad I har givet mig, hvilket er mere, end jeg nogensinde vil kunne tilbagebetale. I 24 år har jeg vokset op i verdens bedste klub. Den har vist mig, hvordan man lever livet med en fast beslutsomhed. Sådan har jeg forsvaret dette logo, i hvert øjeblik af mit liv på banen og uden for den. Denne klub er alt for mig og min familie.

- Jeg har været på den samme rejse i næsten 24 år, velvidende at jeg kom til mit andet hjem, med min anden familie. Det var som aldrig at forlade hjemmet overhovedet. Forestil jer, hvad det har betydet for mig at stige i niveau for hver sæson, der gik, og ende med at løfte den femtende Champions League som kaptajn. Jeg siger farvel i den sikre viden, at jeg har givet alt, hvad jeg havde, og dette er den smukkeste afslutning, man kan forestille sig: som kaptajn for min klub, efter at have vundet så mange titler. Nu ønsker jeg at tage imod nye udfordringer sammen med min familie.

- Tak til Real Madrid for at gøre mig til en person med stærke værdier, og tak for at gøre mig til den lykkeligste akademispiller, der findes. Jeg vil gerne takke alle, der har arbejdet med mig gennem årene, alle medarbejderne, der udgør denne fantastiske familie. Mange tak. Alt, hvad jeg beder om, er, at I husker mig som en akademispiller, der gav alt, hvad han havde til sin klub.

Seneste artikler...