Madridista

 
 

Time to shine: Rodrygos favoritturnering begynder

I sidste sæson fik Rodrygo en hel del kritik for sine alt for mange anonyme præstationer, og i denne sæson er det krydret med kritik af, at han selv mener, at de præstationer skulle give ham en plads blandt de nominerede til Ballon d’Or. I aften får han dog chancen for at lukke munden på en masse kritikere, når han ventes at starte på banen i Real Madrids første Champions League-kamp i sæsonen.

For i løbet af sin tid i klubben har Rodrygo haft særligt flotte statistikker i den store europæiske klubturnering. Mange husker formentlig hans vigtige mål ad flere omgang imod Manchester City samt hans hattrick i debutsæsonen mod Galatasaray, og faktisk har han scoret hele 20 af sine 55 mål i alt i Champions League. Til sammenligning står han på 27 i LaLiga med omkring tre gange så mange kampe spillet, nemlig med 147 mod de 52 i Champions League.

Vender vi blikket mod hans landsmand og kollega i angrebet, Vinícius, er han ét mål bagude, men forskellen er, at Vinícus ikke blot har spillet flere men også længere kampe end Rodrygo. Koger vi det ned til minuttal scorer Vinícius et mål per 197. minut på banen i Champions League mod Rodrygos 150 minutter per mål. Tallet for Rodrygo i den henseende er i øvrigt et mål per 321. minut i LaLiga – altså mere end dobbelt så meget.

I aften er altså en glimrende anledning for Rodrygo til at genvinde noget velvilje internt i fanbasen og samtidig puste noget liv i Real Madrids – indtil nu – forkvaklede offensive spil.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...