Madridista

 
 

Spansk presse: Ancelotti overvejer formationsskifte

Real Madrid kæmper fortsat lidt med at få spillet til at flyde og ifølge spanske Marca overvejer Carlo Ancelotti nu at gå over til en 4-4-2-formation og dermed erstatte en angriber med endnu en midtbanespiller.

I midtugens kamp havde midtbanetrekløveret beslående af Tchouaméni, Fede Valverde og Jude Bellingham blot 94 afleveringer og generelt har holdet lidt under en manglende balance i de første kampe, hvorfor Ancelotti altså nu overvejer at ændre lidt på holdet.

Det vil ikke ske til hver eneste kamp, men Real Madrid har eksempelvis en forestående udekamp mod Atlético Madrid om 10 dage og her skal man over for sæsonens første alvorlige styrkeprøve.

Ud over formations-skiftet vil Real Madrids spillere og trænerstab også have et særligt fokus på det defensive arbejde i forhold til genpresset, som skal starte allerede fra angriberne.

Log-på for at kommentere


Matamoro svaret på emne: #1 17 timer 44 minutter siden
Det kunne være sjovt at se Rodrygo i en mere tilbagetrukket position. Altså som en playmaker ved siden af Bellingham

Så hedder det 4-2-2-2

Carvajal Militao, Rudiger, Fran

Valverde Camavinga

Rodrygo Bellingham

Mbappe Vini


DeLaRed svaret på emne: #2 18 timer 19 minutter siden
Hvis bare der var nogen der kunne have forudset det foer seasonen begyndte ;-)
Real HWL's profilbillede
Real HWL svaret på emne: #3 22 timer siden

9eren post=178266 skrev: Florian Wirtz har vi plads til ham


Reals hold i 2025 kunne da sagtens komme til at se sådan her ud :)

​Carvajal- Rudiger - Militao - Alphonso Davies
                         Camavinga
                 Valverde - Billingham
                             Wirtz
                       Mbappe-Vini
 
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #4 1 dag 8 timer siden
Florian Wirtz har vi plads til ham
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #5 1 dag 8 timer siden
​Det var jo en genialitet at smide Bellingham ind bag angrebet i sidste sæson, og nu hvor vores angreb, på papiret, er blevet dobbelt så godt med Mbappe og Endrick, så virker det som en no-brainer. Og uden Kroos og med en mere direkte boldførende taktik, så giver det forhåbentlig den balance til midten der gør os mindre sårbare og mere kontrollerende. 

Kan godt forstå Ancelotti har prøvet at gå med Vini, Rodrygo og Mbappe sammen, men det har godt nok set sløjt ud. 
Lars1991 svaret på emne: #6 1 dag 11 timer siden

Ramos4 post=178259 skrev: 4-4-2 med en solid midtbane er nok eneste løsning, når vi nu har valgt ikke at spille presspil. Det eneste rigtige er selvfølgelig at lade Rodrygo blive super sub igen. Så må vi se om han smutter til sommer eller hvad der sker.

Det vil frigøre Jude meget mere. Han skal være linket mellem midtbane og angreb igen. Jeg glæder mig desuden til Camavinga er tilbage, sådan helt generelt.


Enig med Camavinga. Som jeg argumenterede lidt for i en tidligere tråd, så tror jeg en del af de progressive, kædebrydende afleveringer vi mangler med Kroos, skal komme med kædebrydende "ball-carries" fra vores midtbane. Bellingham kan det, og vi så det allerede imod Leipzig. Og Camavinga er også eminent til det. Så jeg er spændt på at se om det bringer mere til vores spil, hvis vi starter med dem begge.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #7 1 dag 12 timer siden
4-4-2 med en solid midtbane er nok eneste løsning, når vi nu har valgt ikke at spille presspil. Det eneste rigtige er selvfølgelig at lade Rodrygo blive super sub igen. Så må vi se om han smutter til sommer eller hvad der sker.

Det vil frigøre Jude meget mere. Han skal være linket mellem midtbane og angreb igen. Jeg glæder mig desuden til Camavinga er tilbage, sådan helt generelt.
Matamoro svaret på emne: #8 1 dag 12 timer siden
Det ender nok med at det er Rodrygo der bliver sorteper, selvom det ville bære forkert. Han gar fået en god start på sæsonen.

Seneste artikler...