Madridista

 
 

Ancelotti: Balancen på holdet bliver afgørende

Carlo Ancelotti mødte i dag international presse forud for den vigtige CL-kvartfinale mod Dortmund i morgen.

Han blev spurgt ind til følgende emner:

Marcelos skade:
- Vi har haft et problem med Marcelo. Men Coentrao har erfaring og er frisk, for han har ikke spillet mange kampe. Vi skal nok erstatte ham godt. Jeg vil ikke ændre noget, for Coentrao vil gøre det samme som Marcelo på banen.

Om atmosfæren på holdet:
- Atmosfæren er god, holdet er motiveret. Vi har mange drømme i forhold til denne turnering, vi er de eneste, som ikke har tabt en kamp. Vi er 100% klar til denne runde.

Tilhængerne vil støtte holdet:
- Atmosfæren på Estadio Santiago Bernabéu vil være god og tilhængerne vil hjælpe.

Bale som venstre back?
- Bale spiller fremme, bagude har vi Nacho, Carvajal, Varane....Bale er ikke en mulighed på backen.

Bales uregelmæssige spil:
- Han er en smule uregelmæssig, det er rigtigt, men det er på grund af hans måde at spille på og hans position, ikke på grund af attitude. Han laver mange temposkift, mange kraftanstrengelser.....Han er ikke en spiller som Xabi, som er meget regulær i sin position. For Cristiano Ronaldo og angriberne sker det samme.

Cristiano Ronaldo og pibekoncerten er glemt:
- Cristiano Ronaldos knæ har det godt. Mod Rayo fik han en lille skramme, men han har det godt, bedre end før kampen i lørdags. Pibekoncerten fra i lørdags er glemt. Forklaringen på den er, at han ikke spillede en bold til en holdkammerat, og det er hvad det er. Cristiano Ronaldo gør sit ypperste for holdet og for alle.

Dortmunds kontra-angreb:
- De mangler en vigtig spiller i Lewandowski. De har en klar stil, de lukker godt af og spiller på kontra.....vi skal søge positive løsninger. Jeg mener, at balancen bliver meget afgørende i denne kamp, for Dortmunds kontraer er meget farlige.

Ros til Jürgen Klopp:
- Jeg beundrer Klopp meget, han gør et fantastisk arbejde og sidste år havde han stor succes og nåede finalen i Champions League. Han er en træner, som forbereder sit hold rigtig godt.

Om Aubameyang:
- Jeg kender ham rigtig godt, fordi han var på ungdomsholdet i Milan. Han er en meget hurtig angriber og fraværet af Lewandowski kan blive godt løst af ham.

Sidste års knald- eller fald-opgør mellem holdene:
- Jeg har set de to kampe. Første kamp var meget mærke lige, fordi der skete noget helt utroligt i anden halvleg....Derefter var returkampen ikke let. Det var en overraskelse, at det kunne ske i Champions League.

Holdets fysiske niveau:
- Mit hold har det rigtig godt fysisk og vi vil forsøge at spille en kamp med stor intensitet. Vi behøver det for at få en offensiv løsning, der kan give os en sejr. Dortmund har mange skader, men det har vi også. Vi er dækket ind.

Seneste artikler...