Bale: Jeg nyder at være en del af BBC

Gareth Bale har i et interview med ESPN fortalt, at han nyder livet som en del af Real Madrids BBC-treenighed sammen med Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

For et par måneder siden døbte den spanske presse Real Madrids tre offensive spillere for BBC, og de har indtil videre tilsammen scorede intet mindre end 86 mål i denne sæson – Ronaldo 45, Benzema 23 og Bale 18. Udover det har de også vist god forståelse for hinanden i holdets frygtede og lynhurtige omstillingsspil.

Den walisiske landsholdskaptajn har til Real Madrids officielle hjemmeside fortalt, at han nyder sammenspillet med franskmanden og portugiseren, men han understreger, at hele holdet fortjener ros.

- Det er selvfølgelig fantastisk at spille med store spillere som Cristiano og Karim, men det er ikke kun os tre på banen. Jeg synes, at hele holdet har spillet godt sæsonen igennem. Det er skønt at spille med alle på holdet, og jeg nyder det virkelig. Det er fantastisk at få mulighed for at træne med verdensklassespillere hver eneste dag. Det hjælper mig til at løfte mit eget spil og til at gøre alle på holdet til bedre spillere. Jeg elsker at træne hver eneste dag og hele tiden udvikle mig.

Den tidligere Tottenham-spiller tilføjede, at han ikke mener, at han har ændret spillestil, siden han kom til spansk fodbold, men han fortalte, at han synes, at han har forbedret sig siden ankomsten til Bernabéu sidste sommer.

- Jeg synes ikke, at jeg har ændret mig. Spillestilen i Spanien, sammenlignet med Premier League, går mere ud på at være i boldbesiddelse, men min rolle på holdet har ikke ændret sig meget. Jeg føler mig meget veltilpas.

Bale, der i sidste uges første runde af dette års Champions League-kvartfinaler mod Dortmund scorede åbningsmålet i 3-0 sejren på Bernabéau, sagde, at han tror på, at holdet kan fuldføre opgaven i Dortmund tirsdag aften og spille sig videre til semifinalen for fjerde år i træk.

- Sidste onsdags hjemmekamp var fantastisk. Vi spillede godt, og vi forsøgte at vinde, men det vil blive en meget anderledes kamp i Dortmund. De vil kæmpe og fighte som vilde, og vi bliver nødt til at gå til kampen som en hvilken som helst anden. Vi vil forsøge at vinde og sikre vores plads i semifinalen.

Seneste artikler...

Annonce