Real Madrid Castilla tabte efter selvmål

Real Madrid Castilla mistede et vigtigt skridt i bestræbelserne på at nå play off-pladserne om oprykning til LaLiga Smartbank, da man i weekenden tabte hjemmekampen mod Alcoyano med 1-2.

Det var ikke helt efter spil og chancer, for Raúls tropper havde fint styr på kampen, som endte uden mål i første halvleg. Efter 67 minutters spil kom føringen dog til Real Madrid Castilla, da topscorer Latasa fik scoret, men godt 10 minutter senere fik Alcoyano udlignet.

Raúl gav herefter debut til nyerhvervelsen Vinícius Tobias for at få lidt mere liv på kanten, men i stedet for en forløsende scoring, blev det til den helt store nedtur i dommerens tillægstid, da Antonio Blanco scorede selvmål.

Real Madrid Castilla: Fuidias, Santos, Gila (Retuerta, 46’), Pablo Ramón, Blanco, Latasa, Arribas, Peter (Vinicius Tobias, 83’), Carrillo, Aranda (Theo, 83’) og Mario Martín.