Real Madrid Castilla hentede første sejr

Real Madrid Castilla er så småt ved at finde formen til den kommende sæson og i går sikrede man en flot sejr på 1-2 ude over Lugo, som spiller i Spaniens næstbedste række.

På Estadio Vivieiro tog Raúls mandskab hurtigt teten og bragte sig foran efter otte minutters spil, da Álvaro fik scoret.

Real Madrid Castilla dominerede første halvleg og kom frem til flere store chancer, men først seks minutter før tid kunne Sergio Arribas øge føringen.

Lugo fik reduceret lige inden pausen og i anden halvleg var Castilla tæt på at øge føringen flere gange, men der blev ikke scoret mere i opgøret.

Castilla: Mario de Luis, Tobias, Obrador, Carrillo, Rafa Marín, Villar, Peter, Theo, Álvaro, Arribas og Noel. Disse spillede også: Lucas, Pablo Ramón, Alejandro, Manuel Ángel, Leiva, Gonzalo og Latasa.