Real Madrid Juvenil A sluttede med sejr

Real Madrid Juvenil A havde som forventet ingen problemer med at slå Celtic i gårsdagens Youth League-kamp.

Kampen endte 4-1 og Arbeloas tropper fik en drømmestart, da Iker Bravo scorede efter blot 9 sekunders spil. Dermed var kimen lagt til en svær skotsk eftermiddag og Celtic kom da også yderligere bagud efter 8 minutters spil, da Yeray scorede på et flot langskud.

Celtic fik dog reduceret efter et kvarters spil, da Brooks tæt under mål sendte bolden ind bag Súnico, men det var en stakket frist, for Real Madrid øgede føringen omkring den halve time ved Pol.

I anden halvleg holdt Real Madrid lidt igen, men 13 minutter før tid, kunne Nico Paz dog score til slutresultatet 4-1 efter oplæg fra Iker Bravo.

Real Madrid slutter dermed på en suveræn førsteplads med 16 points og en målscore på 23-5.

Real Madrid Juvenil A: Súnico, Tobias, Camero, Manu Serrano, Obrador (Manuel Ángel, 71’) Chema (Antonio David, 57’), Pol (Nico Paz, 71’), Palacios (Julen Jon, 57’), Yeray (Borja, 62’), Gonzalo og Iker Bravo.