Real Madrid Castilla i nulløsning mod Racing de Ferrol

RealMadrid Logo

Real Madrid Castilla er fortsat med i oprykningsspillet til en plads i den næstbedste spanske række, men i går måtte man nøjes med 0-0 hjemme mod Racing de Ferrol.

Opgøret var vigtigt for Raúl og hans mandskab, for det spidser til i toppen af Primera Federación Gruppe 1, hvor flere klubber blander sig i striden om oprykning.

Hjemmeholdet startede bedst og kom frem til et par gode chancer, men var tydeligt svækket af, at Álvaro Rodríguez ikke var med i kampen. Det var til gengæld sommerens store tilgang, Iker Bravo, som har haft mere end svært ved at bide sig fast på holdet og han skulle netop have brugt uruguayanerens fravær til at spille sig ind på holdet. Det gjorde han bestemt ikke i går.

Kort før pausen måtte Mario de Luis diske op med en klasseredning for at hindre Real Madrid Castilla i at være bagud ved pausen.

Real Madrid Castilla kom på måltavlen i anden halvleg, men forsvarer Rafa Marín måtte se sin scoring underkendt for off side og i banens anden ende måtte Álex López se sit forsøg gå på overliggeren.

Med det uafgjorte resultat har Real Madrid Castilla nu spillet 14 kampe uden nederlag og man ligger nr. 3 med to points op til førstepladsen.

Real Madrid Castilla (5-3-2): De Luis; Tobías, Carrillo (69' Peter), Rafa Marín, Marvel, Obrador; Álvaro Martín (82' Aranda), Dotor (32' Theo), Mario Martín; Arribas, Iker Bravo (82' Gonzalo).

 
 
 
Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce