Madridista

 
 

Real Madrid Castilla er i frit fald efter nyt nederlag

Real Madrid Castilla er i frit fald efter endnu et nederlag, denne gang på hjemmebane til nedrykningstruede Mérida, der vandt 0-1 på Estadio Alfredo di Stéfano.

Raúls tropper er nu uden sejr i de seneste fem kampe og er tættere på selv at blive en del af nedrykningsspillet end på at blive en del af oprykningsspillet. Real Madrid Castilla gik ellers ind til opgøret med masser af spillelyst, men man mangler det sidste og afgørende i at kunne sætte sig igennem og første halvleg endte derfor uden scoringer, selv om der var chancer i begge ender af banen.

Real Madrid Castilla fik til gengæld en spand koldt vand i hovedet straks i anden halvleg, da Llácer hamrede bolden ind bag Mario de Luis.

Herfra blev det svært for Castilla-mandskabet, som har uendeligt svært ved at finde vej til netmaskerne og indskiftningerne af Manuel Ángel og Aparicio gav ikke afgørende resultater, selv om spillet blev bedre med deres indtræden.

Real Madrid Castilla: Mario de Luis; Tobias, Asencio, Edgar, Obrador; Mario Martín, Theo (66' Manuel Ángel); Nico Paz, Gonzalo (88' Víctor Muñoz), Palacios (66' Aparicio); Álvaro.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...