Real Madrid Castilla hentede tiltrængt storsejr

Real Madrid Castilla kom endelig tilbage på sejrs-sporet og det endda med manér, da man i weekenden slog Real Murcia med hele 5-1 hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano.

Først skulle man dog lige gennem en målløs første halvleg uden klare chancer til nogen af holdene, men i anden halvleg tog Raúls tropper fat med det samme, da Nico Paz tog sagen i egen hånd og hamrede bolden i nettet uden chance for Gianni i Murcia-målet og det argentinske stortalent var ikke færdig med at score.

Otte minutter senere tog han sig kærligt af et frispark uden for straffesparksfeltet, som via stolpen røg i mål og så var kampen reelt afgjort. Victor Muñoz ville dog også være med, da han sled sig igennem på højrekanten og sendte bolden i nettet. Efterfølgende fejrede han sin scoring som en vis franskmand.

Gonzalo og Álvaro Rodríguez har været lidt udskældte i denne sæson, hvor de ikke har leveret nok mål, men de kom begge på måltavlen. Førstnævnte i det 76. minut og sidstnævnte i det 89. minut og den scoring kom blot minutter efter Carrillos reduceringsmål på et flot udført saksespark.

Real Madrid fik dermed lidt oprejsning efter nogle skuffende resultater på det seneste.

Real Madrid Castilla: Cañizares, Carrillo, Mario Martín, Nico Paz, Asencio, Gonzalo (Álvaro, 81’), Manuel Ángel (David, 86’), Palacios (Theo, 78’), Aparicio (Víctor Muñoz, 46’), Ribes og Cuenca (Obrador, 78’).

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...