Madridista

Real Madrid Castilla tabte igen

Real Madrid Castilla var i weekenden på besøg hos El Decano, Recreativo Huelva, hvor det blev til et nyt nederlag, denne gang på 1-0 og det må virkelig ærgre Raúls tropper efterfølgende.

Man havde nemlig rigtig godt fat i topholdet og kom frem til talrige store chancer, som burde have kastet scoring af sig, men som så mange gange før i denne sæson, kom man til at betale dyrt for ikke at have en angriber med mål i støvlerne.

Det havde hjemmeholdet til gengæld i De la Rosa, som efter 24 minutters spil, scorede kampens enlige mål, da han udnyttede et indlæg til at sende bolden ind bag Cañizares.

Real Madrid Castilla forsøgte dog forgæves kampen igennem at komme tilbage i opgøret og især i det sidste 20 minutter brændte det på foran Recreativos mål, men man fik reddet sejren hjem og Real Madrid Castilla må nu til gengæld se, at der kun er tre points ned til nedrykningsstregen.

Real Madrid Castilla: Cañizares; Loren (68' Víctor Muñoz), Carrillo ©, Asencio, Marvel (86' Theo), Cuenca (56' Obrador); Manuel Ángel, Edgar (56' Aparicio), Palacios (86' David González); Nico Paz og Álvaro.