Madridista

 
 

Eibar henter centerback hos Castilla

Da Real Madrids centerbacks gik i stykker én efter én i sidste sæson, blev der søgt med lys og lygte hos Castilla efter en spiller, der kunne vise sig klar til at aflaste og måske endda indtage en rolle på førsteholdet.

Som bekendt skete det aldrig, og en lille håndfuld Castilla-spillere var fra tid til anden med i kamptrupperne for førsteholdet, og faktisk blev det også til debut for én af dem, nemlig Álvaro Carrillo. Men det blev nok også hans højdepunkt i Real Madrid.

I hvert melder Marca, at Segunda División-klubben Eibar har hentet den 22-årige centerback på en kontrakt af tre års varighed. Naturligvis hvor Real Madrid som vanligt beholder 50% af spillerens rettigheder. Carillo fik ellers sin debut, da han spillede fuld tid i den første Copa del Rey-kamp mod en modstander længere nede i rækkerne end Castilla, nemlig fjerdedivisionsholdet Arandina.

I alt var han i førsteholdskamptruppen seks gange, men en skade kom også til at drille ham i store dele af sæsonen, hvorfor det kun blev til 20 kampe for Castilla, dog altid som sikker starter.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...