Ødegaards perfekte uge

Real Madrids norske stortalent Martin Ødegaard har i en længere periode været ude af mediernes skarpe rampelys.

Martin Ødegaard blev hentet til Real Madrid, efter et hårdt tovtrækkeri med nogle af Europas største fodboldklubber. Siden da har der lagt et stort pres på den unge nordmand, der i hele sin - endnu - unge Real Madrid-karriere har haft svært ved at indfri de store forventninger, der unægtelig er til offensivspillerens åbenlyse talent. Hverken på Real Madrids andethold, Castilla, eller på førsteholdet har Martin Ødegaard haft held med at overbevise om sin fodboldkunnen, hvorfor der i højere grad har været fokus på andre ting ved nordmanden, så som personlighed mm. 

Men nu ser det ud til, at Martin Ødegaard for alvor er ved at finde sin plads i Real Madrid-hiearakiet, hvor han i indeværende sæson har fået nyt liv under Solaris vinger, om end han udover at måtte nøjes med andenholds fodbold i Real Madrid, også er blevet degraderet til det norske u/21-landshold. Dette har imidlertid været et lille wake-up call for den teknisk stærke nordmand. 

Således spillede Martin Ødegaard en fremragende kamp i midtugen for det norske u/21-landshold, hvor scorede to gange og assisterede til Norges sidste mål i 3-0 sejren over Kazakhstan, ligesom han afsluttede sin perfekte uge med et mål i Castillas fornemme 3-0 sejr over Socuellamos, efter et fantastisk forarbejde af marokkanske Achraf.

Måske var denne uge et vendepunkt for Real Madrids norske stortalent. Og måske kan Solari være manden, der for alvor vrider det store potentiale ud af Ødegaard. Det kan der blive brug for, hvis Castilla skal indfri forventningerne om oprykning til Segunda. I kan se Ødegaards mål for Castilla nedenunder:

Seneste artikler...

Annonce