Fremtiden tilhører Los Mohas

Fremtiden for Real Madrid og det spanske landshold kan meget vel komme til at hedde Moha.

Spaniens U17-landshold har nemlig to Real Madrid-spillere med og de hedder begge Mohamed. Mere præcist drejer det sig om målmand Moha Ramos og midtbanespilleren Moha Aiman Moukhliss og de spiller i aften semifinale ved U17-EM og i den kommende sæson er de begge udset til at få en plads på Juvenil A-holdet, som trænes af Guti.

Moha Moukhliss er anfører for Juvenil B og han beskrives som en fysisk stærk midtbanespiller. Han er født i Madrid af marokkanske forældre og han har i øjeblikket dobbelt statsborgerskab. Han bliver i øjeblikket fulgt tæt af Marokko, som gerne vil have ham på landsholdet, hvor en anden Real Madrid-spiller, Achraf Hakimi, i forvejen huserer. Moha har været i Real Madrid siden Benjamín-årene og i 2015 forlængede man kontrakten med ham, da Manchester United og Aston Villa viste interesse.

Moha Ramos beskrives som en særdeles adræt målmand, hvilket har givet ham tilnavnet ”Panteren”. Han er 190 cm. høj og har senegalesisk mor. Han blev opdaget af Sixto Alfonso, der er Real Madrids scout på De Kanariske Øer og manden, som også opdagede Jesé. Han har tidligere trænet med førsteholdet og i Real Madrid forventer man sig en del af den stærke målmand.

Seneste artikler...

Annonce