Real Madrid Femenino fik uafgjort mod Manchester City

Real Madrid Femenino spillede i går sin første Champions League-kamp i historien, da Manchester City var på besøg på Estadio Alfredo di Stéfano til den første kvalifikationskamp.

Den endte 1-1 efter et hæsblæsende opgør med masser af målchancer i begge ender af banen. Manchester City kom bedst fra start og lagde et hårdt pres på David Aznars tropper og i de første minutter af kampen, havde englænderne adskillige chancer til at bringe sig i front, men Real Madrid Femenino fik kæmpet sig ind i opgøret og mod slutningen af første halvleg fik man tilkendt et straffespark, som Esther desværre sparkede langt over mål.

Manchester City kom på måltavlen straks i anden halvleg og det lignede længe, at de skulle have held og dygtighed til at forsvare den føring, men i dommerens tillægstid stødte den mexicanske back, Kenti Robles, med frem og fik sparket udligningen ind, som gør at man stadig kan håbe på videre avancement.

Danske Caroline Møller Hansen fik de sidste fem minutter på banen.

Real Madrid Femenino: Misa; Kenti Robles, Ivana Andrés, Peter, Lucía Rodríguez; Athenea (Moller, 85'), Teresa Abelleira, Kaci, Olga Carmona (Zornoza, 71'), Nahikari og Esther González.