Real Madrid Femenino med vigtig sejr i årets første ligakamp

femenino sevilla 3 1

Real Madrid Femenino spillede i dag holdets første ligakamp i 2022, efter at de forrige tre ligakampe var blevet afløst grundet corona. Danske Sofie Svava fik debut på venstrebacken, og det gjorde meget godt for holdet, at få skubbet Olga Carmona en tak længere frem på banen, ligesom danskeren selv fik en fin start på karrieren i det spanske.

Kampen startede spillemæssigt fint for Real Madrid, der fik skabt en række gode muligheder, men i stedet var det Sevilla, der bragte sig foran efter en halv times spil. Det skyldtes en fejl af Real Madrid-keeperen Misa, der gik galt af bolden på et hjørnespark og tillod Gaitán fra Sevilla at sparke bolden i kassen

Real Madrid reagerede dog lige med det samme. Efter bolden blev givet op krævede det blot et encifret antal afleveringer, før Claudia Zornoza kunne sende Carmona i dybden, der kunne slå et fremragende indlæg ind i fødderne på Maite Oroz, der udlignede. Carmonas fart og gode boldbehandling var generelt en klar styrke for holdet at have med i offensiven fremfor på venstrebacken, hvor hun ofte har vikarieret.

I slutningen af første halvleg kom Real Madrid foran på et pragtmål af Zornoza, da hun lynhurtigt tog en høj bold fra Oroz til sig og lagde bolden til rette for det normalt kolde højre ben, som hun brugte til at hamre bolden i kassen via overlæggeren fra kanten af feltet.

I slutningen af kampen blev det også til 3-1, efter indskiftede Kosovare Asllani i tre rappe forsøg ikke fik sparket bolden i nettet, hvorefter Athenea i stedet kunne sparke den sikkert ind og sikre sejren.

Det var en vigtig sejr for Real Madrid, der nu ligger nummer syv i ligaen blot ét point efter dagens modstander, som man har spillet tre kampe færre end.

Real Madrids hold: Misa, Robles (Lucía, 85’), Peter, Ivana, Svava, Kaci, Oroz, Zornoza (Teresa, 64’), Carmona (Cardona, 64’), Athenea (Esther, 85’) og Møller (Asllani, 73’).

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce