Real Madrid Femenino på rette vej efter Toril-ansættelse

RealMadrid Logo

For knap to måneder siden kradsede krisen hos Real Madrid Femenino, som godt nok havde sikret sig videre kvalifikation til Champions League, men til gengæld lå i den nedre halvdel af Liga Iberdrola.

Derfor tyede man til fyring af træner David Aznar, som ellers havde været med lige fra klubbens opkøb af CD Tacón i den næstbedste række og ansatte i stedet den tidligere Castilla-træner Alberto Toril og siden er der sket en forvandling med holdet.

Under Torils ledelse har man nemlig vundet 6 ud af 7 kampe og senest slog man øjeblikkets nr. 2, Real Sociedad, med 1-3 på udebane og det tillader holdet fortsat at drømme med om kvalifikation til europæisk fodbold næste sæson.

For at opnå det skal man ende på en af de tre første pladser i Liga Iberdrola og her er man i øjeblikket på 6. pladsen med 9 points op til tredjepladsen, som indehaves af Atlético Madrid. Real Madrid Femenino har dog spillet en kamp færre end Atlético Madrid og de to hold skal også fortsat møde hinanden og med de rigtige resultater kan man pludselig spille sig tæt på sæsonens store mål.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce