Real Madrid Femenino knuste Alavés

Femenino storsejr alaves

Real Madrid Femenino leverede en fantastisk indsats i eftermiddagens kamp mod Alavés, hvor man i anden halvleg satte tingene godt og grundigt på plads.

Det var udeholdet, som kom bedst fra start i første halvleg og midtvejs kom man foran på et hovedstød fra Camila Saéz og den føring fik lov til at holde til pausen.

Hvad træner Alberto Toril har sagt til spillerne i pausen, bliver i omklædningsrummet, men det var et totalt forvandlet Femenino-hold, der kom ud til anden halvleg og efter syv minutter kom man i gang via et selvmål af Ohale og herfra var der tale om spil til et mål.

Nyerhvervelsen Caroline Weir har fra start vist sig at være en markant forstærkning og i dag kvitterede kun med to scoringer i det 57. og 58. minut, hvilket reelt afgjorde kampen og så fortæller det alt, at sidste sæsons topscorer, Esther, startede på bænken og kom ind i det 68. minut. Fem minutter senere havde hun lavet to mål og fik også sikret et hattrick i det 85. minut.

Den festlige anden halvleg blev afsluttet med Dansker-Dong, da Sofie Svava fandt indskiftede Caroline Møller Hansen og så stod der pludselig 7-1.

Real Madrid Femenino har nu vundet de 7 officielle kampe, man har spillet i denne sæson og der er tegninger til noget rigtig spændende.

Real Madrid Femenino: Misa, Rocío (Claudia F., 74’), Ivana, Lucía, Svava, Teresa, M. Oroz (Zornoza, 59’), Weir, Nahikari (Esther, 68’), Feller (Olga, 59’) og Athenea.

 
 
 
Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce