Toril og Weir: Vi vil skabe historie med Real Madrids kvindehold

Real Madrid Femenino spiller i aften finale imod Altético de Madrid i Copa de la Reina, og i går udtalte cheftræner Alberto Toril og topscorer Caroline Weir sig om det forestående opgør.

Toril sagde:
- Pigerne er glade, fulde af entusiasme og ser frem til finalen. Vi ved, hvor svær en kamp det bliver, fordi det er et derbi. De ved, hvor vigtigt dette er, fordi vi har chancen for at vinde en titel i vores første finale. Vi kommer med en stor sæson i bagagen med store resultater, og vi vokser. Vi går til finalen med et positivt mindset, og spillerne er ved godt mod og føler sig selvsikre. Følelserne er oppe at ringe forud for denne vigtige kamp.

Toril udtalte følgende om Weir, der har været Real Madrid Femeninos bedste spiller i sæsonen:
- Weir har været afgørende, og vi har brug for, at hun spiller vores kamp. Hun har tilpasset sig godt og hurtigt (siden hun skiftede til klubben sidste sommer, red.). Hun er en meget intelligent spiller. Jeg håber, at hun fortsætter mange år fremadrettet, og at hun fortsætter på dette niveau, så spansk fodbold kan nyde at se hende.

Om finalen:
- Spillerne har vænnet sig til kampprogrammet, vi er på et rigtig godt niveau, og vi har ingen skader. At spille i finalen vil tillade os at give mere end 100%.

Også Weir udtalte sig om finalen:
- Vi er meget spændte og fokuserede. Det er en meget vigtig kamp for os og for klubben. Jeg ser virkelig frem til at spille i den første finale i Real Madrid-kvindernes historie.

- Det har været den bedste sæson i min karriere, især på et individuelt plan. Men mine individuelle statistikker betyder ikke noget, hvis vi ikke vinder titler. Det ville være en præstation, og det er alt, hvad jeg tænker på. Holdet har forbedret sig meget dette år, og vi vil slutte af med denne titel for at skabe historie.

Om holdet:
- Holdet er det vigtigste. Vi har trænet godt, og truppen har været rigtig god igennem sæsonen. Jeg er fokuseret på at være en del af holdet og at udføre mit arbejde. Vi arbejder hårdt for at få de rette resultater.

Seneste artikler...

Annonce