Toril-ros til Caroline Møller Hansen: Må drage fordel af en spiller på dét niveau

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid Femenino skal i dag forsøge at gøre det, som herreholdet ikke formåede, nemlig at slå bysbørnene fra Atlético Madrid ud af den spanske cup. Klokken 21 er der nemlig kampstart i kvartfinalen i Copa de la Reina imellem de to Madrid-klubber, hvor Real Madrid igen må tage til takke med udebanetjansen.

Cheftræner Alberto Toril har udtalt sig op til kampen, og her følger hans ord:
- Vi går ind til kampen fulde af selvtillid. Rytmen er god, og vi er i bedring. Det bliver en hård kamp på deres hjemmebane, men vi går ind til den velvidende, at vi har chancen, og at vi ønsker at gå videre. Cupkampe er anderledes, tætte, og enhver detalje betyder noget. Du skal hele tiden holde dig inde i opgøret. Der kommer til at være en masse dueller, en masse intensitet, og vi vil forsøge at skabe spillet med vores dominans.

Caroline Møller Hansen er kommet godt i gang med 2024, ikke mindst på grund af sit hattrick i weekenden imod Valencia, og Toril knyttede også en kommentar til den danske angriber:
- Hun er en spiller, der er meget selvsikker i sine præstationer. Hun gør det rigtig godt, og når en spiller præsterer på det niveau, skal du drage fordel af det. Hun er en vigtig spiller for os.

Ser man bort fra den pinlige Champions League-kampagne og det store nederlag til Barcelona i den spanske Super Cup, gør Real Madrid Femenino det ganske fint i øjeblikket i de hjemlige turneringer. En kvartfinalesejr i aften vil sende holdet tættere på for andet år i træk at nå finalen i Copa de la Reina, og derudover er man inde i en stime på fire sejre i træk i ligaen, hvor man indtager andenpladsen med to point ned til nummer tre.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce