Signe Bruun sikrede overtidssejr til Real Madrid Femenino

Real Madrid Femenino vandt i weekenden hjemmekampen mod Tenerife på et mål i dommerens tillægstid af danske Signe Bruun.

Forud var gået en kamp, som Alberto Torils tropper havde fint styr på og man stillede da også op i stærkest mulige opstilling for at få de tre points i hus. Det startede planmæssigt med flere offensive indslag og det gav pote efter en halv times spil, da Athenea blev nedlagt i straffesparksfeltet efter et indlæg fra Olga. Dommeren pegede resolut på straffesparkspletten og Olga omsatte sikkert til 1-0-føring.

Real Madrid Femenino havde dog svært ved at gennembryde Tenerifes defensiv og man måtte derfor gå til pause med den knebne føring, som Tenerife fik udlignet 10 minutter inde i anden halvleg på et af deres sjældne besøg på Real Madrid Femeninos banehalvdel. Afslutningen fra Babajide fejlede dog ikke noget og efterlod Misa uden chance for at redde forsøget.

Hjemmeholdet pressede dog på for at få sejren i hus og efter 70 minutter var Signe Bruun tæt på, men hun og Real Madrid Femenino måtte vente helt til det 92. minut for at få de tre points med hjem, da danskeren resolut smækkede Tolettis indlæg i kassen til en fortjent, men hårdt tilkæmpet sejr.

Real Madrid Femenino har nu fire points ned til Levante på tredjepladsen.

Real Madrid Femenino: Misa, Rocío, Ivana, Toletti, Olga, Bruun (Freja Siri, 94’), Oihane (Feller, 61’), Møller (K. Robles, 61’), Linda C., Zornoza (Raso, 87’) og Athenea (M. Oroz, 61’).

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...