Madridista

 
 

AS: Real Madrid Femenino henter fransk landsholdsspiller

Logo Realmadrid 010101

Sommeren nærmer sig, og hos Real Madrid Femenino skal man finde ud af, hvis kontrakter, der skal forlænges, og hvilke forstærkninger, der skal hentes ind. Man har hele sæsonen haft to højrebacks, to venstrebacks og kun tre centerbacks, så på sidstnævnte position er der naturligvis plads til nye kræfter. Og ifølge AS er man ved at have lukket det hul.

 

Således melder den spanske sportsavis, at Real Madrid henter den snart 24-årige franske landsholdsspiller Maëlle Lakrar ind på fri transfer på en toårig aftale. Det vil i så fald blive Lakrars første udlandseventyr, idét hun siden 2018 har spillet for Montpellier og før det var hos Marseille.

Også Manchester City og Chelsea var meldt interesserede, men nu ser det altså ud til, at Real Madrid løber med centerbacken, der beskrives som en fysisk stærk, hurtig og teknisk stærk spiller.

Ud over Lakrar ventes Real Madrid at hente den 23-årige centerback María Méndez hos Levante, også på fri transfer. Dertil er planen at forlænge kontrakterne med Rocío Gálvez og Ivana Andrés, der her i slutningen af sæsonen har spillet sig ind som det faste makkerpar. Real Madrid vil i så fald have de normale fire muligheder til positionen, og det betyder, at fremtiden i Real Madrid for det nuværende tredjevalg, Kathellen Sousa, hænger i en tynd tråd.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...