Madridista

Real Madrid Femenino med ny flot sejr

Real Madrid Femenino skulle i går aftes følge op på deres flotte sæsonstart, og endnu engang vandt man stort med et rent bur på udebane.

Modstanderen var Real Betis, og der var roteret stort i Real Madrids startopstilling, selvom det var en helt uge siden, at man smadrede Espanyol med 5-0. På højrebacken spillede nyindkøbet Sheila García i stedet for Oihane Hernández, mens Rocío Gálvez fik den ene plads i centerforsvaret i stedet for María Méndez. Oppe på midten fik Teresa Abelleira og Sandie Toletti startpladserne i stedet for Filippa Angeldahl og Caroline Weir, mens Signe Bruun, der slet ikke kom på banen i sidste uge, startede på toppen i stedet for Alba Redondo.

Og netop den danske angriber skulle sætte sit markante aftryk på kampen med to scoringer og et vundet straffespark på en halv time. Efter ti minutter fortsatte Athenea del Castillo sin fremragende sæsonstart med et gennembrud i venstre side, og hendes afrettede indlæg havnede foran fødderne på den altid velplacerede Bruun, der nemt kunne score til 1-0.

Senere vandt danskeren et straffespark, med en skarp vending i feltet, der ramte en Betis-hånd. Carmona tog sig af forsøget, men det blev reddet, og Bruun scorede på returen. I de døende minutter af første halvleg blev det også til 3-0, da Toletti fulgte op på en retur efter et langskud.

Real Madrid gik derefter til pause med en skudstatistik på 16-1 og 69% boldbesiddelse. Og derfor fandt Toril fin grund til at rotere, inden midtugens Champions League-kvalifikationskampe. Ud gik Toletti, Athenea og Leupolz, og ind kom Weir, Angeldahl og Redondo. Senere fik unge Carla Camacho også sine første officielle minutter oven på sin korsbåndsskade, da Bruun blev skiftet ud. Der kom dog ikke flere mål, og dermed blev det en rigtig god kamp i Andalusien med en sejr og masser af spilletid til både nye og gamle spillere.

Real Madrids hold: Misa, Sheila (O. Hernández, 73’), Lakrar, Gálvez, Carmona, Navarro, Abelleira, Toletti (Weir, 46’), Leupolz (Redondo, 46’), Athenea (Angeldahl, 46’), Bruun (Camacho, 66’).