Madridista

Real Madrid Femenino tog første stik i Champions League-kvalifikation

Real Madrid Femenino spillede i går den første af to kvalifikationskampe om endegyldigt at kunne kalde sig Champions League-deltager igen i år. Modstanderen var Sporting, lokationen var i Portugal, og det lykkedes Real Madrid med hiv og sving at få en sejr med hjem.

Spillet var dog langt fra lige så prangende, som det har været i de første to ligakampe i sæsonen, men tre gigantiske målmandsfejl resulterede i tre mål. Heldigvis til Real Madrids fordel.

Startopstillingen må betragtes som det hidtil stærkeste praj om, hvad Toril ser som sit bedste hold. Det var med de to nye centerbacks, Méndez og Lakrar fra start. Ikke overraskende foran Misa i målet og med Carmona og Oihane Hernández på backerne. På midtbanen var det ligeledes med de nye Angeldahl og Leupolz centralt, og de blev lidt overraskende akkompagneret af Toletti. Det betød, at den nye højrekant, Eva Navarro, var røget en tur på bænken, mens Redondo, Athenea og Weir altså udgjorde fronttrioen. Dermed ingen danskere fra start.

Det var som nævnt ingen skøn kamp, men Real Madrid kom foran allerede efter 11 minutter, da Athenea kunne lukrere på en komisk dårlig aktion fra Sporting-keeperen, der tillod hende at score på et frit mål. Senere skulle Misa bringe spænding tilbage i opgøret med et tåbeligt begået straffespark, som hjemmeholdet scorede på, og længe så 1-1 også ud til at blive resultatet. Real Madrid spillede sig ikke til det store, men sad dog på det meste af kampen, og i det 95. minut kom forløsningen alligevel. Carmona svang et indlæg ind i feltet, og igen-igen dummede Sporting keeperen sig gevaldigt ved ikke at kontrollere den ellers simple bold, og så stod Leupolz klar til at score sit første mål i Real Madrid-trøjen.

Bruun fik en halv time på banen, da hun kom ind i stedet for en anonym Redondo, mens Møller Hansen ikke fik spilletid.

Der er returopgør næste torsdag, og her har Real Madrid altså et glimrende udgangspunkt.