Vinícius Júnior: Det har været et fantastisk år for mig

Vinícius Júnior har netop taget hul på sin første sommerferie som Real Madrid-spiller ved at rejse en lille tur til Japan i forbindelse med nogle reklameforpligtelser i Tokyo.

Den 18-årige angriber skal være tre dage i landet, hvor han skal besøge Real Madrids skoler i byen, ligesom han også skal ud og se nærmere på seværdighederne i den by, som det brasilianske landshold håber at være en del af næste år, når OL 2020 løber af stablen.

- Jeg elsker Tokyo, siger brasilianeren ifølge marca.com til de fremmødte japanske journalister.

- Det er første gang, jeg er i byen, men jeg håber at vende tilbage næste år til OL, der er et af mine store mål.

Vinícius Júnior reflekterede også over sin første sæson som Real Madrid-spiller, der desværre ikke kastede sølvtøj af sig, selvom den brasilianske angriber spillede en personlig godkendt debutsæson i den spanske hovedstad.

- Det har været et fantastisk år for mig. Jeg startede med at spille for Real Madrid Castilla, men jeg vidste, hvad der ville ske før eller siden, siger Real Madrids brasilianske komet selvtillidsfuldt og fortsætter:

- Jeg begyndte at spille (for førsteholdet, red.) og lærte en masse. Det var en skam, at vi ikke fik mere ud af det i nogle af de tre turneringer, men sådan kan det gå efter en periode med stor succes.

Seneste artikler...