Benzema har det svært mod topholdene

Det lykkedes ikke Benzema at følge op på en god start i LaLiga med scoringer mod Paris SG i onsdags og dermed må den franske angriber stadig leve med kritikken af, at han ikke scorer mod de store hold.

I sidste sæson scorede han 30 mål i 53 kampe og af dem var kun et af målene mod hold fra top 6 i LaLiga og det faldt såmænd i udekampen mod Valencia, hvor han scorede i dommerens tillægstid til slutresultatet 2-1 til Los Che.

I hele sin tid i Real Madrid har Karim Benzema scoret 226 mål i 470 kampe, men i de 64 kampe mod Barcelona og Atlético Madrid er det blot blevet til 13 mål. Han scorer i snit hvert 250. minut mod Barcelona, mens snittet er hvert 591. minut mod Atlético Madrid.

Netop de to hold møder Real Madrid på udebane i den kommende måned. Og allerede på søndag venter Sevilla i Andalusien og dem har Benzema heller ikke den bedste statistik imod. I 21 kampe er det således kun blevet til 8 mål.