Zidane forud for Alavés-kampen: Vil ikke snakke om James

Zinedine Zidane har talt med pressen forud for morgendagens kamp mod Alavés. Her kom han ind på bl.a. Jovic, Vinícius og Hazards tilstand.

Morgendagens kamp
- Det er altid kompliceret. Vi kender vores modstander og deres situation, og vi ved, at der ikke er nogen nemme kampe. Vi er forberedt på at fortsætte med det vi gør. Det bliver en svær kamp.

Om at vinde LaLiga
- Lad os tale om det der sker nu, og om kampen i morgen. Det er endnu en finale for os. Det er det der inspirerer os.

Luka Jovic
- Jeg talte med lægen. I har alle informationerne. Han er her ikke i dag, jeg håber snart han er tilbage. Han (Jovic, red.) er en god spiller, som scorer mange mål, men han er stadig ung. Vi har ham også næste år. Jeg ved der er mange debatter, og vi må se næste år. Der har været småting, men han er en god fodboldspiller.

Vinícius
- Hans prøve var ikke god nok. Der var en fejl, men det betyder ikke, han er testet positiv. Han får snart tager endnu en test, og vi får resultaterne i eftermiddag.

Hazard
- Han har er par småting, intet andet, det er ikke et tilbagefald. Han trænede normalt i morges. Jeg håber, han er med os i de sidste fire kampe og i Champions League. Han ønsker at være involveret, men har haft lidt smerter, hvilket er normalt. Han er ikke bange og vil hjælpe holdet. Han er med i morgen.

Marcelo
- Han har fået en mindre skade. Jeg ved hvilket hold jeg sender på banen i morgen, men jeg kan ikke sige mere.

James
- I ved, hvad der er sket. Hvad der sker, og hvad vi taler om, holder vi internt. Jeg vil ikke tale om det. I får at se, når truppen kommer ud.

Asensio
- Han har det fint, men han er lige kommet tilbage fra en lang skade. Han træner godt, og tænker altid på de kampe vi skal spille, men vi må gå langsomt frem.

Om Barcelona
- Jeg ser alle vores rivaler, men jeg kommenterer aldrig på, om de spiller godt eller dårligt.

Kampen sparkes som sædvanligt i gang kl. 22 og kan følges på TV2 Sport X og TV2 Play.

Seneste artikler...

Annonce