Vinicius har ændret Ancelottis planer

Da Real Madrid indledte sæsonen, var det med Gareth Bale og Eden Hazard på kanterne, og Karim Benzema i front. Sådan var hierakiet og Ancelotti stolede på de mere erfarne spillere.

Men blot fire kampe inde i sæsonen, har Vinicius Junior ødelagt den originale plan. Bale er endnu en gang blevet skadet, hvilket tillod at Vinicius kunne få pladsen på venstre kant, mens Hazard blev flyttet ind centralt i banen.

Både Vinicius og Benzema outshinede Hazard, selvom belgieren viste sine evner i glimt, inden en voldsom tackling fra Jeison Murillo, der sagtens kunne have udløst et rødt kort, satte en stopper for belgieren, der måtte holde fyraften.

Benzema og Vinicius stod for det hele, flankeret af 36-årige Luka Modric der også spillede en stor kamp, der resulterede i hele fem mål til hjemmeholdet, og man har nu scoret 13 mål i sæsonens første fire kampe, hvoraf ni af dem er kommet fra Vinicius og Benzema. Oveni sine fem mål har Benzema også bidraget med fire assists.

Og tilbage til Vinicius, som allerede har vist en kæmpe forbedring siden sidste sæson, hvor hans fire mål i fire kampe, er ligeså mange som han opnåede i de foregående 46 kampe for Los Blancos. Han er blevet langt farligere, og han virker slet ikke usikker foran kassen længere. Derfor har han sikret sig en plads i startopstillingen. Der er Benzema og Vinicius Junior. De er urørlige.

Seneste artikler...

Annonce