Referat: Real Madrid - Villarreal 0-0, LaLiga, 7. spillerunde

Real Madrid missede en gylden mulighed for at udbygge føringen ned til de andre tophold for alvor, da man i går aftes måtte nøjes med 0-0 hjemme mod Villarreal og man skal i høj grad kigge indad for at finde årsagen til det skuffende resultat.

Carlo Ancelotti vågner nemlig fuldt fortjent op til kritik af hans valg af taktik til gårsdagens kamp, hvor han valgte at placere en af sæsonens bedste spillere, Fede Valverde, på højre back og dermed gik man glip af uruguayanerens dynamiske spil på den centrale midtbane, hvor Luka Modric og Marco Asensio ikke havde den bedste dag, mens Casemiro i øjeblikket er frit fald og igen leverede en indsats langt under det acceptable.

Det gav et fuldstændig ideforladt Real Madrid-mandskab og man følte sig i perioder hensat til sidste sæsons langgabere, hvor man følte at Real Madrid kunne spille og spille uden at få scoret og det var i grunden en skam, når de seks første kampe havde vist, at når man har en dynamisk midtbane, så har man også sammenhæng mellem kæderne og en større mulighed for at understøtte offensiven, som i går var overladt til sig selv.

Det var således symptomatisk for første halvleg, at bedste Real Madrid-mulighed var Rodrygos forsøg på at snyde Rulli i Villarreal-målet med en afslutning i stedet for et indlæg.

Brasilianeren blev pillet ud i pausen og Camavinga blev sat ind for at give midtbanen den dynamik, som Ancelotti havde pillet ud af holdet med sin startopstilling, men den unge franskmand lykkedes stort set ikke med noget og derfor blev anden halvleg ikke ret meget mere underholdende end første.

Man forsøgte også at skubbe Fede Valverde lidt frem, stadig med udgangspunkt som højre back, og han havde enkelte gode ryk frem i banen, men rigtig godt blev det aldrig og Real Madrid kom kun frem til få chancer i en kamp, som hurtigst muligt bør gå i glemmebogen.

På trods af de skuffende spil, foretog Ancelotti kun to indskiftninger mere, nemlig da Hazard kom på banen i stedet for Modric og da Isco kom på banen i stedet for Asensio, men bortset fra et Isco-hovedstød kom der ikke noget nævneværdigt fra de to indskiftede spillere og derfor endte det i en kedelig nul-løsning.

Kampens spiller:
Thibaut Courtois. Redder Real Madrid i et par afgørende situationer.

Kampens badebold:
Carlo Ancelotti. Når man vælger at tage sæsonens absolut bedste midtbanespiller og sætte ham ned som højreback, hvor han har vist at han på ingen måde hører til, så har man gjort sit til at handicappe Real Madrid. Vis nu nogle ”cojones” og stol på dine spillere. Der var jo back-emner nok i truppen til at man kunne have fastholdt dynamikken på holdet med Fede Valverde på den centrale midtbane.

Perspektiver frem mod de kommende kampe:
Man må antage, at gårsdagens opgør var en enlig svale og at holdet er tilbage på sporet med det samme igen. I hvert fald har man et overkommeligt opgør i Champions League, hvor Sheriff Tiraspol fra Moldavien kommer på besøg og efterfølgende venter en udekamp mod Espanyol.

Seneste artikler...

Annonce