Sheriff Tiraspol bliver Real Madrids 108. modstander i europæisk sammenhæng

Når Real Madrid i morgen tager imod Sheriff Tiraspol i gruppespillet i Champions League, er det første gang i Real Madrids historie, at klubben skal møde et hold fra Moldova.

Siden 1955, hvor den første europæiske fodboldturnering løb af stablen, har Real Madrid mødt 107 forskellige hold. Sheriff Tirasppol bliver således Real Madrids 108. modstander i europæisk sammenhæng.

Det første hold Los Blancos bød op til dans i en europæisk turnering var det schweiziske hold Servette. Siden da har klubben spillet mod flere af de største europæiske klubber såsom Bayern München, som man har mødt 26 gange, og Juventus, som den spanske hovedstadsklub har spillet imod i alt 21 gange. Bayern München og Juventus er desuden de to klubber, Real Madrid oftest har spillet imod på den europæiske scene.

Ser man på, hvilken nation, der er hyppigst repræsenteret blandt de 107 hold, Real Madrid har mødt, er Tyskland svaret. Det er i alt blevet til ti forskellige tyske modstandere.

De seneste hold, der sluttede sig til listen over Real Madrid-modstandere i europæisk sammenhæng, er Atalanta og Chelsea, som Los Blancos mødte for første gang i sidste sæsons udgave af Champions League. En liste som Sheriff Tiraspol altså også kan skrive sig på efter morgendagens kamp på Santiago Bernabéu.

Seneste artikler...