Ancelotti lægger sig fast: Dette hold skal spille 4-3-3

Real Madrid fik udskudt søndagens LaLiga-kamp, og derfor er aftenens opgør imod Shakhtar Donetsk holdets første kamp efter landsholdspausen. Real Madrid har hidtil vundet gruppens på papiret sværeste kamp men også tabt den nemmeste, så det er vigtigt, at man i aften kommer tilbage på sejrssporet.

Carlo Ancelotti sagde på pressemødet før kampen, at holdet er klar til kamp efter et afbræk fra klubfodbolden:
- Det har været en god periode for os uden kampe, fordi de spillere, der var afsted på landsholdstjeneste, er kommet tilbage i god form bortset fra Hazard. Vi har budt velkommen tilbage til nogle vigtige spillere i Mendy og Marcelo, og Kroos har kommet sig yderligere.

Den italienske cheftræner understregede, at man har arbejdet på at dæmme op for de fejl, man har lavet i de seneste kampe:
- Vi har arbejdet med de fejl, som vi har lavet i de forrige kampe, og holdet er fuldt ud forberedt til at skulle op imod et hold, der spiller god fodbold og vil give alt for at vinde kampen. Vi gjorde det ikke godt i kampene før pausen, og nu venter to vigtige kampe forude med denne kamp og Barcelona-kampen.

Om holdets form:
- Forberedelserne er forskellige hvert år, fordi sæsonens stadier er forskellige. På dette tidspunkt i sæsonen er stort set ingen hold på fuldt blus, og det er ret normalt, fordi landsholdspausen påvirker tingene. Vi skal erkende, at dette ikke er den vigtigste periode i sæsonen. Den kommer, når du nærmer dig finalerne i april og maj.

Ancelotti sagde desuden følgende om sine midtbanefolk:
- Kroos, Casemiro og Modric er spillere, som fortsætter med at konkurrere på dette niveau, fordi de er klassespillere. Vi har unge spillere, som presser på for at spille som Valverde, Blanco og Camavinga. Vi skal tænke på deres alder og mulighederne for at give de unge spillere spilletid for at give dem erfaring.

Ancelotti har rykket rundt på både formationer og spillerpositioner indtil nu i sæsonen, men tilsyneladende er han ved at finde et mere fast ståsted:
- Grunden til at vi ikke har spillet med en stærk identitet er, at der er sket noget i kampene. På tidspunkter som i Espanyol-kampen forsøgte jeg at forsvare med en 4-4-2-formation, men nu er jeg klar over, at dette hold skal spille i en 4-3-3-formation. Der vil være nogle kampe, hvor vi går med en 4-3-3 uden egentlige kantspillere, men denne trup er mere vant til 4-3-3-formationen, og det er den ideelle opsætning for disse spillere.

Om Eden Hazard og Ferland Mendy:
- Hazard er træt af at have disse småproblemer. Han er snart tilgængelig igen; til Barcelona- eller Osasuna-kampen. Mendy er kommet sig godt og er tilgængelig, vi må se, om han starter. Det essentielle er, at vi har haft problemer på venstrekanten, fordi Miguel Gutiérrez, som har gjort det godt, var vores eneste tilgængelige spiller. Vi har nu to venstrebacks tilbage, og det er meget bedre for os.

Om Andriy Lunin:
- Han gør det godt. Han viser stor kvalitet, og jeg har allerede sagt til ham, at han kommer til at få spilletid i sæsonen, men han har en af verdens bedste målmænd foran sig i Courtois. Jeg er sikker på, at han kommer til at få en succesfuld karriere.

Seneste artikler...