Ancelotti: Hazards problem er at jeg foretrækker andre spillere lige nu

Efter to udekampe og to sejre i kampene mod Shaktar Donetsk og Barcelona, vender Real Madrid i aften hjem til Bernabeu og modstanderen hedder Osasuna.

Her vender man tilbage en måned efter man sidst spillede på hjemmebane, hvor man i de seneste to kampe har tabt til Sheriff og spillet uafgjort mod Villarreal.

På pressemødet før aftenens kamp talte Ancelotti om aftenens modstander Osasuna, og så forsøgte han at opmuntre Hazard, der endnu en gang glippede chancen for at spille i et El Clasico, på trods af at han var skadesfri.

- Osasuna er et godt hold, som har en god dynamik og som spiller intens fodbold og forsvarer godt. De er farlige på modstanderens banehalvdel. Tabellen taler et tydeligt sprog, og det kan blive en svær kamp.

Efter sejren over Barcelona har nogle kritiseret holdets spillestil i kampen. Noget som Ancelotti ikke er uenig i.

- Jeg forstår kritikkerne, og alle har deres egen mening. Jeg mener ikke at vi spillede en spektakulær kamp, men vi spillede en intelligent kamp.

Han blev også spurgt ind til Hazard, som stadig ikke har fået den rolle som stjernespiller mange havde håbet på da man signede ham.

- Hazard kan spille mange forskellige pladser, og han er klar til at spille, men hans problem er at hans træner foretrækker andre spillere lige nu. Han har ikke den stjernestatus fordi han har haft mange skader, men stille og roligt vil vi få hans bedste udgave at se. Jeg er sikker på at vi i denne sæson ser den bedste udgave af Hazard, og så vil han spille mere end han gør nu. Han har det hele, kvalitet og motivation.

Også Bale, der har været ude med en skade efter en god sæsonstart, blev bragt op på pressemødet.

- Gareth Bale er ved at være klar igen. Jeg tror at han kan træne med holdet indenfor en uges tid, og i bedste fald kan han være tilbage mod Rayo Vallecano.

Seneste artikler...

Annonce