Ancelotti tilfreds med brasiliansk kantpar

Ancelotti presse celta

Carlo Ancelotti har udtalt sig til pressen forud for lørdagens eftermiddagskamp imod Elche, og her følger, hvad den garvede italiener havde at sige.

Om tilgangen til kampen generelt:
- Vi forbereder os til kampen velvidende, at det ikke er det fysiske, der gør forskellen, men nærmere at fortsætte med at vise den dedikation, som holdet har vist i de seneste kampe og forsøge at gøre det godt fra et teknisk og strategisk perspektiv. Vi skal også arbejde på vores angrebsspil. Vi arbejder på at skabe chancer. Vi havde dem imod Sheriff og Osasuna. Vi skal afslutte bedre, ikke kun smide bedre indlæg indover, men arbejde på vores positionering, få flere spillere derind, når vi lægger indlæg, og det betyder også bedre bevægelse uden bold.  

Om Vinícius:
- Han er god. Han er ung og kommer sig bedre fysisk end nogle af de andre. Når han får problemer eller mister niveau, så bruger vi ham fra bænken. Vi er glade for ham og hans præstationer.

Om Rodrygo:
- Rodrygo skal ikke gøre mere, end hvad han allerede har gjort i de seneste kampe med stærk defensiv dedikation og sand kvalitet længere fremme. Han gør alt, hvad vi beder ham om 100 %, jeg er meget glad for ham. Han skal fortsætte.

Om 4-3-3-formationen:
- Det er ikke uden for forhandling, det kan skifte. Jeg mener, at det er det system, hvor spillerne er mest komfortable. Jeg kunne lide vores præstationer i de seneste kampe, især defensivt, og jeg tror, at vi kan fortsætte sådan.

- Vi skal have hver spilleres tankeproces in mente. Aldrig i min karriere har jeg presset en spiller til at blive, hvis han vil smutte. Hvis en spiller vil væk, så skal han smutte. Der er ingen tvivl hos mig med hensyn til det.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce