Ancelotti: Alt lykkes for Vinícius

ancelotti levante

Karim Benzema var ikke med i dagens kamp imod Elche, men det gjorde ingenting, da Vinícius i stedet steppede op med to scoringer som sikrede sejren. Her følger, hvad Carlo Ancelotti havde at sige om sejren efter kampen:
- Vi gik bestemt meget praktisk til værks. Vi er nødt til at tænke, at efter to og en halv dag mellem kampene kan man ikke spille med samme intensitet og energi, så du må spille med en kompakt blok og søge efter mulighederne, når de kommer. Vi er ikke i optimal forfatning efter kun at have hvilet i to og en halv dag. Det er ikke kun et problem for Real Madrid, det er et problem for alle hold. Det er hvad der skete, og jeg tror, at vi led på grund af det i kampen.

- Vi var i kontrol, men alt kan ske frem til slut. Vi håndterede det ikke godt i slutningen, fordi kampen er ikke slut, bare fordi du fører med 2-0 med en mand ekstra. Du må ikke tænke, at det er ovre, før dommeren har fløjtet sidste gang. Vi gjorde det ekstra svært for os selv, men heldigvis hentede vi de tre point.

Om Vinícius sagde Ancelotti:
- Jeg gjorde ingenting. Jeg satte ham på bare på banen og satte min lid til ham, hvilket han åbenlyst fortjener, fordi han spiller virkelig godt og scorer mål. Som jeg har sagt mange gange før, er jeg ikke magiker. Jeg forsøger at gøre mit bedste og give spillerne min oprigtige tillid. Han spiller med selvtillid for tiden, og alt lykkes for ham. Han er ved at vænne sig til at spille længere ind mod midten, fordi han har farten til det. Det er én ting at udfordre spillere fra kanten og en anden ting at gøre det inde i feltet. Han lærer gradvist, og han gør et fantastisk stykke arbejde.

I Benzemas fravær spillede Mariano hele kampen, mens Luka Jovic ikke fik et eneste minut på banen. Om sine to reserveangribere sagde Ancelotti:
- Jovic havde nogle knæproblemer i den sidste kamp, han spillede, og selvom han har trænet med, er han ikke helt komfortabel. Det er derfor, at han ikke var med i dag. Det er en forstrækning, og han har ikke rystet det af sig, så det er derfor, at Mariano spillede, og jeg synes, at han gjorde det flot. Han viste stor dedikation, lavede en flot assist til det første mål, han var afgørende i tre-fire situationer.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce