Elche-sejr kostede tre skader

RealMadrid Logo

Sejren var dog ikke omkostningsfri, da den kostede skader for flere Real Madrid-spillere.

Rodrygo måtte forlade banen i kampens 18. minut på grund af en skade og skal ifølge Marca have foretaget en MR-scanning enten mandag eller tirsdag i den kommende uge. Hvorvidt brasilianeren bliver klar til midtugens Champions League-opgør mod Shaktar Donetsk er således op til Real Madrid lægestab.

Rodrygos landsmand Casemiro fik sig et slag på næsen, men har angiveligt ikke pådraget sig nogen alvorlig skade, hvorfor han forventes at kunne spille i kampen mod Shaktar Donetsk.

Sidst men langt fra mindst er Mariano Diaz, der ligesom Casemiro fik et slag på næsen i kampens hede. Spanieren er dog ikke sluppet lige så billigt som som holdkammerat og har derfor måtte lade sig operere søndag morgen.

Mariano forventes ude de næste ti dage. Ifølge Marca vil angriberen derfor kun være i stand til at træne alene i denne periode. Han kan dog indgå i øvelser med resten af holdet, der ikke kræver fysisk kontakt. Efter de ti dage vil Mariano atter kunne både træne og spille kampe, hvis han bærer en maske, der støtter næsen.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce