Vigtig Castilla-sejr over topholdet Villarreal B

PETER 11

Real Madrid Castilla fik en vigtig og flot sejr i weekenden, da Villarreal B var på besøg på Estadio Alfredo di Stéfano og måtte rejse hjem med sæsonens første nederlag.

Sejren kom til at lyde på 2-1, men der var i kampens indledning ikke meget, der tydede på triumf til Raúls tropper, idet Tasende bragte udeholdet foran efter bare fire minutter og så frygtede man at det ellers suveræne tophold ville køre filialmandskabet over.

Men kantspilleren Peter ville det anderledes og efter et kvarters spil tog hans sagen i egen hånd og spurtede mod mål og hans afslutning strøg i nettet via en modstander. Herefter begyndte chancerne for alvor at komme til hjemmeholdet og Latasa og Arribas måtte se gode forsøg reddet af dansk-svenske Filip Jørgensen i Villarreal-målet.

Og Peter gentog kunststykket lige efter pausen, da han bragte Real Madrid Castilla foran. Arribas var tæt på lige efter, men igen kom Jørgensen i vejen.

Villarreal kom bedre med i opgøret og kom frem til et par store chancer, men generelt stod Castilla-forsvaret stærkt og derfor kunne man også til sidst trække sig tilbage med en vital sejr efter en skuffende periode.

Real Madrid Castilla: Luis López, Gila, Pablo Ramón, Dotor, Latasa (Gudjohnsen, 82’), Arribas, Peter, Carrillo, Rafa Marín, Theo (Aranda, 46’) og Mario Martín.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce