Ancelotti om legendarisk midtbanetrio: De gør ting, jeg ikke engang beder dem om

Real Madrid havde på nær i ti minutter godt styr på Granada i weekenden, hvor man vandt med 4-1, og Carlo Ancelotti udtalte sig efter kampen til pressen.

Overordnet om kampen sagde han:
- Holdet er i god fysisk form. Af dem der lige er kommet tilbage, hvilede jeg Militão, og Nacho gjorde det rigtig godt. I de næste par kampe bliver nogle af dem måske trætte, og så kommer jeg til at skifte dem ud. Jeg har stor tiltro til de spillere, der ikke har spillet meget. Asensio gør, som jeg beder om. Der er meget konkurrence, men det vigtigste er, at når han spiller, så leverer han.

Toni Kroos lagde op til to mål, mens Luka Modric og Casemiro havde en assist hver. Om den legendariske midtbanetrio sagde Ancelotti:
- Hvad skal man sige… de spiller på et meget højt niveau og er ifølge mig de bedste midtbanespillere i verden. Jeg er overrasket over de tre, fordi de gør ting, som jeg ikke engang beder dem om. De gør det naturligt, og det er en kæmpe fordel for denne klub.

Ancelotti fortsatte rosen:
- De er fortiden, nutiden og fremtiden. Helt bestemt hvis vi snakker den nære fremtid, måske ikke så meget hvis vi ser ti år frem. Men vi er godt polstret til fremtiden, fordi Camavinga, Valverde og Blanco er også klar. De (Modric, Casemiro og Kroos, red.) er vante til at spille sammen, og de har deres kvaliteter, som er svære at forklare. Måden hvorpå de skifter position i løbet af kampen, nogle gange falder Modric længere tilbage for at spille gennem presset, og nogle gange er det Kroos, mens Casemiro skubber fremad.

Ancelotti foretog alle sine fem udskiftninger, og det sagde han følgende om:
- Jeg foretog udskiftningerne for at give dem, der havde spillet, mere hvile og lade andre, der har fået mindre spilletid, et skud. Vi tænkte at sætte Isco ind senere, men han havde allerede varmet op, så vi skiftede ham ind sammen med de andre (Camavinga og Jovic, red.). Jeg tog Vinícius ud for at undgå potentielle problemer; intensiteten i kampen var på vej op for os og Granada, så jeg tænkte, at det var bedst at tage ham ud.

Om Jesús Vallejo der fik et sjældent indhop:
- Han fortjener at spille som de andre, fordi han er så professionel, som jeg har set i løbet af min tid her. Jeg vil spille ham så snart, jeg kan.  

Seneste artikler...

Annonce