Benzema i jagt på flere historiske bedrifter

Karim Benzema kravler op ad de historiske rekordlister i Real Madrid i disse år, hvor han er en af de første spillere på holdkortet og er i en forrygende målform.

Søndag aften spiller Real Madrid imod Sevilla, og det bliver franskmandens kamp nummer 577 for klubben, og dermed kommer han til at indhente endnu en klublegende på listen over spillere med flest kampe, nemlig José Antonio Camacho. Dermed kommer han op på ottendepladsen med blot 23 kampe op til Paco Gento og 24 kampe op til Fernando Hierro på syvende- og sjettepladsen.

Benzema har i skrivende stund scoret 294 mål for Real Madrid, hvilket placerer ham på fjerdepladsen på listen over spillere med flest mål for kluibben. Foran sig har han Alfredo Di Stéfano med 308 kasser, Raúl (323) og Cristiano Ronaldo (450). 

I Champions League har Benzema også skrevet sig ind i den europæiske klubhistorie med en øjeblikket fjerdeplads over flest mål i turneringen med 76. Robert Lewandowski med 82 mål, Lionel Messi (123) og Cristiano Ronaldo (140) er de eneste, der overgår det målantal. 

På det franske landshold har han også placeret sig i de øvre luftlag på de historiske lister. Han er spilleren med femteflest mål for det franske landshold med 36, hvilket kun overgås af Michel Platini (41), Antoine Griezmann (42), Olivier Giroud (46) og Thierry Henry (51). 

Seneste artikler...

Annonce