Ancelotti: Jeg ændrer ikke på tingene, når det går godt

I aften er der topopgør i LaLiga, når Real Madrid tager imod Sevilla, og til det opgør har Carlo Ancelotti heldigvis Fede Valverde og David Alaba med i truppen. Det udtalte han sig blandt andet om på pressemødets før kampen:
- Valverde er med i truppen, han har trænet godt. Alaba trænede med, men følte lidt ubehag. Hvis vi kan se, at der er nogen som helst form for risiko, så spiller han ikke. Det er ikke alvorligt. Vi tager aldrig risici med spillerne. Hazard trænede i dag (i går, red.), men han har stadig eftervirkninger (af sin sygdom, red.). Bale træner individuelt, Ceballos gør fremskridt og kan arbejde med de andre spillere i de kommende dage.

Ancelotti sagde desuden følgende om Vinícius:
- Han præsterede ikke op til sine standarder imod Sheriff. Jeg tror ikke, at det er fordi, han er træt. Vini skal spille til venstre, og det vil han fortsætte med ligegyldigt hvilke holdkammerater, der er med.

Om sin håndtering af holdets fitness og udskiftninger i kampene:
- I alle kampe prøver jeg at lave en kollektiv og en individuel vurdering af spillerne og strategien, der skal sikre os, at vi stiller med det stærkeste hold. Når jeg ser en spiller, der er træt eller ikke er i form, så ændrer jeg på det. Jeg vil ikke ændre på tingene, når det går godt. Jeg vil ikke hvile en spiller, der ikke er træt. Når en spiller ikke er træt, så bruger jeg ham, hvis jeg vil.

Om sin fodboldfilosofi sagde Ancelotti:
- Nøglen er at spille en form for fodbold, som mine spillere er vant til. For eksempel at kontrollere spillet midt på banen og være effektive i angrebet. Vi har kvaliteten til at benytte os af flere løsninger med hensyn til positionering, kontraangreb og dødbolde.

Om Eden Hazard:
- Jeg er ikke inde i Hazards hoved, og jeg kan kun vurdere tingene ud fra mit synspunkt. Han er en spiller, der har haft en masse uheld. Han har kvalitet, og han vil gøre sit bedste for holdet, fordi hans drøm har altid været at spille for Real Madrid. Der er tidspunkter i din karriere, hvor det ikke går din vej. Han skal holde ud, fordi i sidste ende skal det nok gå hans vej, hvis det er det, han ønsker. Han gør alt, hvad han kan for at blive en succes i Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce